Elin Ekström

Kategori: Shopping

Lillördag

Aloha! Shoppat massor idag, bl.a. Dessa saker till kök och badrum från lagerhaus. Sen blev det även en micro och en vattenkokare. Soffa på det också! Mycket som behövs nu haha.. Nu ska jag snart iväg och ta nått glas med Pernilla. Imorgon blir det jobb' puss

Inredning


Fin hallmöbel. Tänkt att ha halsdukar och vantar osv. Nu ska jag bara få en liten lägenhet att ha den i. 

Glajjjor

Dessa beställdes också igår. Passar inte så bra i solglasögon, men får hoppas på att dessa sitter bra.

Vårshopping

Gjorde en lite större beställning nyss. Vart från både romwe och sheinside. 1300 för allt detta, sjukt ändå. Ända dåliga är nog leveranstiden, 2 veckor. Men det är de värt. Nu tänkte jag sova, jobb 11-15 imorgon. Skönt med kortpass ibland också. G'natt

19:33


Bilderna hamna åt fel håll men nu får se va så. Lite nytt, koftan köpte jag förra veckan i sthlm för att jag hade tatueringsfrossa och träningstightsen idag. Umgås just nu med andrea, myspys. 

Dr. Denim


Eftersom mina nödjeans har spruckit i röven som de andra så fick jag köpa ett par nya. Typiskt. Fick med mig ett nytt träningslinne också. :)  

Köpa bör man


Var på gränby med mor min som sagt. Fick med mig detta hem hehe. Träningskläder kan man icke få nog av. Gött

Nytt


Dessa kom på posten. Den nedersta köptes på hm förra veckan. 

Internetshopping

Kunde inte låta bli 🙊 men nånting vettigt förutom att spara måste jag faktiskt få unna mig när jag jobbar och sliter emot min vilja!! Detta gick på 827 kr. Helt jävla sjukt.

Zebra

Lite nytt som kom på posten idag. Skorna hitta jag på stan idag, Sen var de två tröjor till i paketet men de orkar jag ej ta kort på :) 

Nytt


Älskar byxorna, doggiiiiii. Speciella och coola, love it.