Elin Ekström

Kategori: Hår & smink

Folieslingor // naglar

Började min torsdag med praktisk färg! Vi blekte folieslingor med blondor i t-zon. Sjukt roligt!

På eftermiddagen hade vi tångteknik och då skulle vi köra 4 olika knep för att få ett riktigt stort hår. Mycket nytt o roligt att lära sig. Sen efter de skulle vi snabbt göra en frisyr med hjälp utav lite hårnålar endast. Och utav afrot jag fick gjorde jag detta med!

Efter skolan åkte jag o Matilda till Sollentuna för att fixa mina naglar. Blev super bra och jag är skit nöjd. Prisvärt som fan! Nu ligger jag i soffan hemma o har precis ätit kebabsallad. Sova snaaart

Imorgon har jag läkartid 9.45 så blir ingen skola för min del. Så nu har jag tagit helg!

Nyklippt o färgad // aw

Massa bilder från dagen. Klippte av mig håret och färgade det vitt. As nöjd! Dock så hiiimla ovant. När vi va klara lekte jag med lite flätor på docka. Sen mot medis för lite krök med tjejerna. Nu ska jag sooova. Så himla lång dag. Puss o god natt

Tisdag // klipp all day long

God kväll.
Dagens frukost och dagens val utav kappa. Min nya! Hur fin som helst. Älskar färgen.

På första klipplektionen var det gradering som gällde. Blev snyggt faktiskt. Går bättre och bättre nu!

Sen efter lunchen hade vi våra första klippmodeller. Var så himla roligt och det blev hur bra som helst. Klippte faktiskt en form jag aldrig gjort, så det var kul. Evelina vart också super nöjd!

När vi var klara sen åkte vi till stan och åt middag ihop. Gick en sväng på H&M home också innan jag också hem. Fick med mig 2 handdukar och en badrumsmatta.

Ligger i sängen och ska sova. Imorgon är det äntligen dags för en hår make over. Ljust och kort. Spännande!

Före/efter

Glömde ta före bild så fick bli med hårfärgen i. Vart färg och klipp. Blev super bra tycker både jag och Andrea! Svårt att få med resultatet på bild dock.