Elin Ekström

Kategori: Hår & smink

Bubbelgum

Gårdagens färgning på Elvira. Innan hade hon väldigt ljust hår med instamagic i hela, en helblekning o lite annat så blev hon bubbelgum 🍥

Onsdag // torsdag

Gårdagens klippning. Glömde ta före bild men hon hade typ 1,2 dm längre hår innan. Tunt och ganska slitet, men det ordnade vi snabbt med en kort frisyr med en liten gradering. Blev super bra! Efter skolan tog jag mig till gymmet. Så himla skönt. Ska försöka komma igång igen nu.

Dagens färgning. Elvira kom och ville ha en kallare ton på håret samt lite mörkare. Så vi la slingor i en mörkare ton och la på en infärgning efteråt. Super snyggt!

Och tog mig även denna kväll till gymet efter skolan. Känns skönt. Hem o packa, käka och nu ska jag sova. Imorgon skola sen hem till Uppsala igen. Jobbhelg väntar. Pöss

Vintage // rockabilly

Idag var det temadag i skolan. Temat var vintage och jag valde 50-tal. Emma var min modell och jag blev super nöjd med resultatet. Åkte hem tidigare för att jag mådde dåligt. Sen nu sitter jag på närakuten för att kolla upp om jag fått tillbaks njurinflammationen. Sen heeem.

20.26

Idag var det Andreas tur att få en liten "make over". Folieslingor och en nyansering på det. Bye ombre o hej en jämn fin med beige nyans!

Och dagens klippning. Mycket roligt att klippa denna!

Efter skolan mötte jag upp Andrea. Gick i köpte en halsduk. Sen gick vi till TGIF och käka. Så himla gott. Nu är vi hemma hos mig och chillar, sååå trött.

Dagens färgning

Idag hade vi våra första färgmodeller. Jag och Emma jobbade tillsammans och fick fram detta resultat. Blev super bra och modellen blev nöjd. På eftermiddagen blev jag även av med min blåa hår, så skönt!!

Blue

Jahapp o idag blev jag lite lätt blålilasilver hårig! Alltid kul med lite nytt. Trivs än så länge. Är dock bara inpackning som tvättas ur. Men ur ett blekt hår kan de ta hur lång tid som helst.

Lika längder

Började med ett nytt klippsätt idag - lika längder. Lätt det svåraste hittills. Men blev bra tillslut. Så himla roliga frisyrer. Denna är graderad i grunden och lika längder uppe på huvudet.

Hockeyfrilla fönad uppåt. Hemskt hahah!

Miiiddag. Skagen börjar bli standard. Så enkelt o gott 👌

Uppsättningar

Två uppsättningar från dagens lektion. Sjukt rolig dag. På eftermiddagen delades vi in i grupper tsm med tvåorna. Och gjorde egna kollektioner. Svin kul!

Rundad gradering

Här är frisyren vi klippte idag. Rundad gradering kallar jag den. Inte speciellt snyggt men det är en grym frisyr. Inne förut haha. Ser mig backstreetboys framför mig!

Imorgon är det helg

En frilla från dagen jag knåpa ihop när jag inte hade nånting att göra. Rätt cool ändå!

Min extremt goda middag. Doooog. Ciabattabröd rostat i ugnen och skagen.

Hår hår mera hår

På förmiddagen hade vi produktgenomgång utav Sebastian. Som förövrigt är ett av mina favoritmärken. Sen rullade vi curles innan lunchen.

Efter lunch så fönade vi lockar på olika sätt. Suger så mycket att göra värsta fina frisyren och blöta direkt för att göra nytt. Men träning är det! Och roligt!

Efter skolan, det vanliga. Hem och äta middag. Tog en dusch och la mig i soffan. Snart mys framför idol, sen sova. På lördag ska jag jobba, wie👏 sist var 30 juni! Så ska bli kul.

Fönteknik // donutsuppsättning

Fönteknik stod på schemat idag! Och när jag var klar lekte jag lite med flätor & donuts!

Hängde med min klippdocka som jag döpt till Beirut. Finfint.

Åkte och handla efter skolan o sen hem och laga mat. Nu lite chark till idol. Och snart ska jag sooova. Så himla trött idag. PUSS

My weekend

Klippte Pernillas hår i fredags. O Johanna slängde i färg. Blev sjukt bra!

Olika bilder från helgen. Som har bestått utav festande, cykeltittande, Stefan och nu myser jag hemma med familjen. Är lite kluven efter denna helg men det löser sig. Sjukt rolig helg iallafall med mina fina!