Elin Ekström

Kategori: Clothes

Nike

Åh vad jag vill ha dessa. Såklart så finns de inte i min storlek. Just my luuuuck!!

Mot stan

Nu är jag påväg in mot stan. Vart lite stressigt, att försöka sminka sig som vanligt med mammas smink var inte de enklaste. Har på mig nya tröjan och kappan idag, till de Nike air force och svarta jeans. Enkelt och skönt! Bättre bilder sen, hann inte riktigt de haha:)

Säljes: studentklänning från Australien

Denna underbara klänning bar jag på min student, den är inte bara snygg utan den är super skön också. Kostade mig 730 kr ungefär att få hem denna! Så därför säljer jag denna för 500 kr. Det är storlek 10, jag brukar ha storlek xs/s och denna passar perfekt. Om du är intresserad så kan du maila mig: Elinekstrom.94@hotmail.se

 

SÅLD!!

12:11


Åhåå vad töntigt detta kändes. Var läääängesen jag tog outfitsbilder men jaja. Kände att nu när jag väl styrt upp mig och har tid över så kan ni få några!! Älskar dessa byxor, men de är så synd att de är så stora vid grenen så de blir alldeles pösiga. Men snigga är dom!!! Ska alldeles snart åka och hämta upp amiba och åka mot stan. 

Tröja - gina tricot
Byxor - Lindex
Skor - Bellme 

Säljes: Nike air force 1

Har nu lagt ut detta på blocket. Säljer dessa för 700 kr och de är storlek 38. Ångrar mig att jag inte köpte de låga så nu säljer jag dessa och har beställt de låga. Så de kommer till användning. Har använt dessa 1 gång så de är fortfarande helt nya. Maila mig om du är intresserad: Elinekstrom.94@hotmail.se

Jeans

Beställde dessa igår, hoppas de sitter lika bra på mig. För de är sjukt snygga, även letat efter liknande länge:)

Sheinside

Detta beställdes inatt! Västen har jag letat efter as länge och har sett sådan på hm osv men då har den kostat typ 500 kr vilket är lite dyrt! Jackan är sommar/vår jacka men kunde inte låta bli, den är ju så fin. Hoppas den är lika fin på bara :) detta beställdes från sheinside, en sjukt bra amerikansk sida med billiga kläder och gratis porto över hela världen. Detta gick på 500 kr. Sjukt värt!

Other ways


Gjorde om två tröjor här om dagen. Snyggt till sommaren nu om de är lite kortare. De blir ju som två helt nya tröjor också. tips!!'!

Freeedag

Gick ner på stan och nu sitter jag och väntar på att Andrea ska sluta, sen ska vi uträtta lite ärenden. Såhär är jag klädd :)

Onsdag och helg

Nu är jag påväg hem från skolan! Och nu är det även helg, så jävla skönt. Nu har jag 1,5 vecka ledigt. Ska bli skönt med lite vila och sånt inför de två sista veckorna i skolan sen. Nu ska jag iallafall hem och sola och sånt sen ta en dusch och fixa mig för att sedan dra mig mot Johanna. Där ska vi grilla och föra innan studentskivan. Är så sjukt taggad! Hörs senare eller imorgon :)

Nilson shoes

Har lite svårt att sova så gled in en snabbis på Nilssons hemsida för att kika på vårskor och fann dessa godingar! Föll mest för de högst upp, härligt med färg och mönster. Ska kika på dessa imorgon. Finns på Nilsons för endast 299 kr!